Gratis fragt på ordrer over kr. 600,- Eksklusiv forhandler af Casasol i Danmark

Flamé 3-tråde

125.00kr.

Fibre: 30% hør – 70% viscose

Elasticitet: 2%

Løbelængde: (1.5 mm) 200 gram/300 m.

Pinde/hæklenål:(1.5 mm): nål 3-5.

Flamé Linned

Casasols Flamé garn blander skønheden og slidstyrken fra hør med blødhed og elasticiteten fra viscose.

Høren i Casasols Flamé er spundet med en manuel teknik, der kaldes slubspinning. Denne metode fremhæver hørens naturlige fibre og resulterer i et mere luftigt garn.

Blandingen er blandt andet ideelt til tøj, da viscose-fibrene tilføjer elasticitet til høren, og får det til at falde blødere end hør ville kunne alene. Men de mange tykkelser gør det anvendeligt til mere end bare smukt tøj.

Strik med naturens egne materialer

I denne garnblanding har Casasols blandet to af naturens egne materialer, hør og viscose. Begge dele fremstilles fra plantefibre og har en lang række egenskaber, der gør dem ideelle til at strikke beklædningsgenstande.

Hør, der også kaldes linned, fremstilles af fibrene fra hørplantens stængler.
Hør er både slidstærkt og temperaturregulerende. Selvom det ved første møde kan virke en smule stift, bliver det blødere og smukkere ved brug og vask. Hør kan med fordel blandes med andres materialer for at tilføje hørens mange kvaliteter til dine strikkeprojekter.

Viscose er fremstillet af træ- og plantefibre, eller mere præcist af regenererede fibre lavet af cellulose fra fx bomuldsaffald, træ og andre plantefibre med højt indhold af cellulose. Cellulosen omdannes i en kemisk proces til en viscose-masse. Viscose har mange gode egenskaber. Viscose er blandt andet naturligt glansfuldt, har et fint fald og føles blødt mod kroppen.

I Casasols garnblanding får du et garn, der fremstår smuk, slidstærkt og med en blødhed og elasticitet, der gør garnet behageligt mod kroppen.

Farve

, , , , , , , , , , ,