Gratis fragt på ordrer over kr. 600,- Eksklusiv forhandler af Casasol i Danmark

Handelsbetingelser

Betaling

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms.

Le-garn modtager betaling igennem Qickpay og mobilpay. Vi trækker først pengene fra din konto, når din bestilling er afsendt, medmindre andet er aftalt eller fremgår af produktsiden. 

På nuværende tidspunkt har vi kun mulighed for at modtage betaling fra danske betalingskort 

Forsendelse

På nuværende tidspunkt har vi kun mulighed for at sende til adresser i Danmark. 

Vi sender med DAO eller GLS. 

Vi bestræber os på at afsende bestillinger så hurtigt så muligt, så du kan få dit nye garn på strikkepindene i en fart. Du kan forvente en ekspeditionstid på 2-3 hverdage. I travle perioder og ved ferier/helligdage, kan leveringstiden være længere. 

Fortydelsesret og returnering

Fortryder du dit køb, har du 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Fortrydelse skal meldes til os hurtigst muligt, og varerne skal returneres til Legarn senest 14 dage efter modtagelse. 

Fortryder du dit køb, kan du sende en mail til info@legarn.dk eller bruge vores standardfortrydelsesformular, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Ved returnering afholder du selv alle omkostningerne. 

Din returpakke skal sendes til Le-garn, Fælledvej 149B, 2791 Dragør. Pakken må ikke sendes retur uden omdeling eller til en pakkeshop eller lignende.

Når vi modtager din returnering sørger vi for at refundere alle betalinger inklusiv leveringsomkostninger senest 14 dage fra modtagelsen af returvarerne. Vi tilbagefører med samme betalingsmiddel som blev benyttet ved købet med mindre andet aftales. 

Reklamation

Hos Le-garn ønsker vi at sælge smukke garner af den bedste kvalitet. I sjældne tilfælde kan du selvfølgelig være uheldig at modtage en vare, der ikke lever op til vores krav eller dine forventninger. Er uheldet ude, beder vi dig skrive en mail til Info@Legarn.dk hurtigst muligt efter modtagelsen af varen.  

Skulle det ske, at du modtager en forkert vare eller på anden måde en fejllevering bedes du ligeledes kontakte os per mail på Info@Legarn.dk, hvor vi vil sørge for returlabel. Den fejlleverede vare skal pakkes forsvarligt ind, gerne i den indpakning, du modtog varen i, og returneres til Le-garn, Fælledvej 149B, 2791 Dragør. 

Skulle din pakke være blevet beskadiget under transporten, beder vi dig ligeledes kontakte os hurtigst muligt på mail Info@Legarn.dk efter modtagelsen af pakken. Derudover beder vi dig vedhæfte et billede af både indpakning og den beskadigede vare. 

Alle varer købt hos Le-garn er naturligvis omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Det betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved en vare købt hos os i op til 24 måneder efter køb. 

Reklamationsretten dækker fejl eller skader, der opstår på trods af korrekt brug og behandling af varen. Reklamationsretten dækker dermed ikke fejl, skader eller slitage opstået på grund af manglende vedligeholdelse, forkert brug, forkert vask eller almindeligt slid.

Vi dækker eventuelle fragtomkostninger, forudsat at reklamationen godkendes af os.

Oplysninger om klagemuligheder

Såfremt du vil klage over dit køb, skal du kontakte os på Info@Legarn.dk 

Din tilfredshed med produkter købt hos os har stor betydning for os, og vi vil til hver en tid forsøge at finde en god løsning. Lykkes det os ikke, er det i stedet muligt at klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Oplysninger om klagemuligheder

Såfremt du vil klage over dit køb, skal du kontakte os på Info@Legarn.dk 

Din tilfredshed med produkter købt hos os har stor betydning for os, og vi vil til hver en tid forsøge at finde en god løsning. Lykkes det os ikke, er det i stedet muligt at klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Persondatapolitik

Når vi modtager en bestilling fra dig, behandler vi dine oplysninger i overensstemmelse med den danske persondatalovgivning. Vi beder om og indhenter udelukkende oplysninger om dig, der er relevante for at vi kan gennemføre din bestilling.  

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: 

Navn, adresse, mail og telefonnummer.

Vi registrerer og videregiver udelukkende de oplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig via din valgte forsendelsesmetode og distributør.  

Personoplysningerne registreres hos Legarn og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Den dataansvarlige hos Le-garn er Lene Bonde Stürup.

Når vi har registreret dine data hos Le-garn, har du ifølge persondataloven til hver en tid ret til at komme med indvendinger mod eller rettelser til de oplysninger, vi har registreret. På samme måde har du ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. 

Du har ligeledes ret til at få dine data hos os slettet, såfremt de ikke længere er nødvendige for at kunne gennemføre handlen.

Disse rettigheder har du efter persondataloven. 

Har du indvendinger, spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik eller dine persondata, registreret hos Le-garn, kan du kontakte os på Info@Legarn.dk