Gratis fragt på ordrer over kr. 600,- Eksklusiv forhandler af Casasol i Danmark

DK – Uld

70.00kr.

Fibre: 70% Uld – 10% alpaca – 20% viscose

Løbelængde: 100 g/180 m

Pinde/hæklenål:

Str. 4-5, men brug pind 6, hvis du ønsker et mere luftigt resultat.

Vask: Denne uld har IKKE Superwash behandling.

Det anbefales ikke at vaske den i vaskemaskinen, men i hånden uden at gnide.

Med Casasols uldblanding får du et lækkert garn med både egenskaberne fra uld, blødheden fra alpakaulden og luftigheden fra viscosen.

Garnblandingen er så alsidig, så den kan bruges med alle teknikker og mange forskellige projekter. Casasols uldgarn er særligt egnet til en lun strik eller en blød poncho, og kan tilpasses de fleste strikkefastheder.

Strik med uld

Uld er siden tidernes morgen blevet brugt til at lave beklædningsgenstande. Og det er der flere grunde til. Uldens mange kvaliteter er ikke til at snige sig udenom.

Uld er naturligt temperaturregulerende, og holder kroppen lun og tilpas uanset vejret – perfekt til det nordiske klima. Til en kølig sommeraften eller en iskold vinterdag.

Uld er naturligt isolerende, da uldens fibre er hule. Tøj strikket i uld er derfor ideelt som det inderste lag på din skiferie eller på en råkold gåtur i skoven.

Uld er i stand til at absorbere store mængder væske. Det betyder, at ulden vil holde din krop tør selv i situationer, hvor du for eksempel sveder meget eller på anden måde bliver fugtig.

Uldens temperaturregulerende og fugtabsorberende egenskaber gør det til det perfekte valg, uanset om du drømmer om en tynd sommerbluse til den danske sommer eller en varm vinterhue til når januarmørket sænker sig.

Farve

, , , , ,