Gratis fragt på ordrer over kr. 600,- Eksklusiv forhandler af Casasol i Danmark

Candy Bambū

80.00kr.148.00kr.

Oplev elegancen og blødheden ved Candy Bambū, mens du strikker unikke og komfortable beklædningsgenstande til alle årstider.

Fiber: 3 tråde økologisk bambusviskose sat sammen med 1 flerfarvet tråd merinould super wash. 

65% bambusviskose, 25% super wash merinould og 10% polyamid 

Løbelængde: 200g/360m.

Anbefalede Pinde/hæklenål: 4.00 – 5.00

Strikkefasthed: 21 – 19 m X 32 -28 p

Vask: Kan vasakses på 40 grader eller brug håndvask. Tøjet skal tørre liggende, så det holder formen.

Oprindelse: Bambus viskose fra Tyrkiet og Mulesing free Merinould fra Australien.

Farver: Kommer i 7 forskellige meleret farvesammensætninger.

Casasols Candy Bambū kombinerer uldens udsøgte varme med blødheden fra bambus viskosen, hvilket skaber et blødt og luftigt garn til lette og varme beklædningsgenstande, som egner sig godt til det danske klima – hele året rundt.

Dens DK tykkelse passer rigtig fint pinde 4.00 til 5.00 mm og strikkefastheden passer til rigtig mange opskrifter og med bare to nøgler a´ 200 g, kan der ofte være nok garn til dine strikkeprojekter.

Casasols Bambusviskose er spundet af 100 % genvundet bambus og er ikke blandet med andre fibre. Garnet er derfor af udelukkende vegetabilsk oprindelse, og biologisk nedbrydelig i naturen. Casasols bambusviskose har certificeringen DETOX TO ZERO fra OEKO TEX®. Det betyder, at garnet er fri for skadelige stoffer i forsyningskæden.

Garnet er således farvet uden brug af kræft- eller allergifremkaldende stoffer til gavn for vores miljø, for de mennesker, der er involverede i farveprocessen og for os, der strikker med garnet.

 

Om bambusplanten:

Bambusplanten er kendt for sine hurtigtvoksende egenskaber. Planten vokser ekstraordinært hurtigt og breder sig naturligt med egne frø. I dyrkningen af bambus er der hverken behov for kunstgødning eller pesticider. Dyrkning af bambus kræver derfor minimal indgriben fra mennesker.

Hvor miljøvenligt det enkelte garn er, afhænger af fremstillingsprocessen. Bambusgarn fra Casasol har undergået samme opmærksomhed som virksomhedens andre garntyper, for at sikre at bambusgarnet produceres med størst mulig omtanke for både miljøet og de mennesker, der er involveret i produktionen.

Farve

, , , , , ,

Størrelse

200g/800m, 100g/400m