Gratis fragt på ordrer over kr. 600,- Eksklusiv forhandler af Casasol i Danmark

Broderi Garn

400.00kr.

Indledende information om garnet:

Casasols økologiske bomuldsgarn er en bestseller hos Legarn, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Garnet er både økologisk og er spundet af kæmmet bomuld, der ikke blot er blødt, men også ekstraordinært slidstærkt.

Når bomuld traditionelt laves til garn bliver fibrene renset for urenheder, hvorefter bomulden kartes og spindes til tråde. Kæmmet bomuld har gennemgået en ekstra behandling. Her reddes fibrene med særligt fine kamme, der udelukkende efterlader lange, lige bomuldsfibre. Kæmmet bomuld består derfor udelukkende af de fineste, ensartede fibre.

Casasols øko-bomuld er farvet uden brug af kræftfremkaldende eller allergifremkaldende farvestoffer. Garnet er derfor certificeret med DETOX TO ZERO-forseglingen fra OEKO-TEX®.

Garnet kommer i mange smukke farver og flere tykkelser. De forskellige garntykkelser giver mulighed for at strikke eller hækle på alt fra pind 21⁄2 til pind 7.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan strikke eller hækle med det økologiske bomuldsgarn fra Casasol. Garnet vil gøre sig godt til alt fra bløde og holdbare babytæpper og praktiske klude til smukke sjaler eller smarte sommerbluser og toppe. Det egner sig godt sammen med en følgetråd af eksempelvis mohair.

Yderligere information og miljøhensyn.

Økologisk bomuld dyrket i Europa

Hos Legarn ønsker vi at støtte en mere omsorgsfuld tekstilindustri – for klodens skyld, og de mennesker, der bor her.

Konventionel bomuldsproduktion er desværre en enorm belastning for miljøet. I traditionel bomuldsproduktion bruges enorme ressourcer, herunder et højt forbrug af insektgifte og store mængder kemi i efterbehandlingen.

Vælger du derimod økologisk produceret bomuld, er bomulden produceret med langt mindre kemi – til gavn for både planeten og de mennesker, der kommer i berøring med bomulden.

Casasols økologiske bomuldsgarner er dyrket i Tyrkiet, og forædlet på Casasols egne fabrikker i Spanien.

Garnet, og de farver garnet behandles med, er underlagt strenge krav. Casasols øko-bomuld er farvet uden brug af giftige eller kræftfremkaldende stoffer. Både garn og farvestoffer er GOTS certificerede og OEKO-TEX® certificerede. Således skal ikke blot produktionen, men hele fremstillingsprocessen inklusiv farvning af garnet, leve op til både miljømæssige og sociale krav.

Vær opmærksom på, at farven på garnet kan fremstå forskelligt fra skærm til skærm og derfor ikke nødvendigvis er helt identisk med den originale farve.